Gör en förfrågan

Godsgatan 4

SE - 254 67 Helsingborg

Phone: +46 (0)42 16 20 00

Email: info@c4c.se

 

 

042-16 20 00

info@c4c.se

C4C

C4C.SE "Chasing for Cars" är vår passion och vårt primära uppdrag. Vi har specialiserat oss sedan 15 år tillbaka (1999) på att leta upp och ta hand om hela importprocessen, ofta med specifika önskemål från våra privatkunder och företag om att finna en viss bil. Vi skräddarsyr uppdraget från start till körklar bil med en komplett lösning för Er som kunder.

Allt handlar om att leva och fokusera på allt det goda i livet, därav uttrycket "Stop Searching - Start Living" som handlar om att Ni som kunder inte ska behöva känna Er stressade över att hitta rätt bil för rätt pengar att köpa (searching), utan istället låta oss göra detta arbete helt eller delvis åt Er. Detta gör att Ni kan frigöra mycket tid och samttidigt undvika "negativ stress". Här känner ni då istället både trygghet och fokus och kan glädjas åt (living), upplevelsen och spänningen med jakten (chasing) att finna just "den" bil som Ni helst önskar.

Av erfarenhet ser vi ändå att den största vinsten Ni som köpare gör genom att anlita oss på C4C.SE är att ni får MER för pengarna utan att offra på kvaliteten eller tryggheten, och ni får ett BREDARE urval jämfört med det begränsade lokala urval av bilar som finns i Sverige dvs. att kanske få 100-tal alternativ istället för 10-tal?

Vi ser också ofta exempel där våra kunder initialt har "ett visst fokus" på att hitta kanske det lägsta priset (searching) på en viss bil eller att vara inriktad på en viss färg som förekommer i allmänhet ("trender"), men som sedan efter kontakt med C4C.SE kanske fått ett helt annat fokus där pris, färg och andra saker får en mindre viktig roll. Vårt mål är att visa och vägleda istället för att sälja och styra våra kunder till beslut, dvs. "delad glädje är dubbel glädje".


 

 
 
Manuell
Automat
 
 
 
 
 

-Kontakta oss via telefon eller med hjälp av kontatkformuläret nedan och berätta vilken bil du är ute efter. Berätta också om du har något inbyte eller behöver finansiering. När vi fått din förfrågan börjar vi använda vårat kontaktnät för att hitta den bil du söker.

 

-Vi lämnar 1-2 offerter på olika bilar som passar in på dina önskemål och detta är givetvis helt kostnadsfritt och du är inte bunden till något köp.

 

-När du bestämt dig upprättas ett köpavtal som reglerar pris, leveranstiden och eventuellt inbyte samt en specifikation på bilen. Sedan påbörjar vi bilimporten genom att lägga en beställning. Inom EU tar det cirka 3-4 veckor för leverans och från USA cirka 6-10 veckor.

 

Mer information finner ni under fliken "Importprocessen"

Copyright © All Rights Reserved