Tjänster

Godsgatan 4

SE - 254 67 Helsingborg

Phone: +46 (0)42 16 20 00

Email: info@c4c.se

 

 

042-16 20 00

info@c4c.se

C4C

Vi samarbetar med ett par mycket noggrant utvalda fullservice verkstäder i Sverige med mer än 20 års erfarenhet, som specialiserat sig på exklusiva bilar från Nordamerika och Europa. Vi har som målsättning att kunna erbjuda vår kunder en komplett lösning gällande både service och tillgång till individuella önskemål (custom, ombyggnad, olika tillval för prestanda förstärkningar m.m).

Via vårt nätverk internationellt kan vi erbjuda allt från originaldelar från generalagenter till eftermarknadsalterantiv (aftermarket) till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vår passion för bilar handlar om att försöka tillgodse kundens önskemål. Detta sker ofta genom att finna lösningar för att få sin bil "personligt anpassad" och gärna "unik". Vi välkomnar "önskelistor" och utmaningar! Vi och våra medarbetare har hjälpt 1000-tals kunder genom åren att hitta sina dröm objekt. Välkommen att besöka oss i Helsingborg på Väla Södra (ett par minuter från E6/E4:an)! Vi har tidsbokning 7 dagar/vecka Dygnet Runt när Ni har tid.

Copyright © All Rights Reserved