Om C4C

Godsgatan 4

SE - 254 67 Helsingborg

Phone: +46 (0)42 16 20 00

Email: info@c4c.se

 

 

042-16 20 00

info@c4c.se

C4C

Vi på C4C.SE har mer än 15 års professionell erfarenhet av att finna, köpa in och transportera olika fordon och Super sportbilar.

Vårt mål och största passion är att hitta specicaliserade indivduella lösningar för import eller transport world wide av olika bilfabrikat. Vår ägare har en historik med eget Racing Team och är bl.a. grundaren av SBM-Stöldskyddsmärkning med över en miljon levererade märksatser för fordon i Sverige (företaget såldes 2009).

C4C.SE är märkesoberoende och har har eget transportbolag som har specialiserat sig på logistik av exklusiva supersport bilar inom Europa. Vi äger vår egen fastighet med utställningslokal. För oss är bästa kvalitet och välvårdade bilar med full historik högsta prioritet vilket ger er som kunder en oslagbar trygghet. C4C.SE är CarFax Trusted Dealer. C4C.SE´s budskap "Stop Searching - Start Living" står för nöjd kund garanti, bästa totalpris garanti och en personlig och engagerad kontakt där vårt mål är att ni som kunder ska finna rätt bil till rätt pris där målet är att bygga broar och långsiktiga relationer. Vi välkomnar givetvis inbyte av Er bil och MC.

C4C.SE erbjuder våra kunder det "Lilla Extra" under hela resan från start till ett tryggt ägande med utökade Garantier, marknadens bästa Finansiering & Leasing, en komplett Serviceverkstad med mer än 20 års erfarenhet av exklusiva bilar oavsett tillverkare och vår In-house service för Custom Styling/ Tuning och ombygnad. Allt med Era önskemål och er "önskelista" i fokus. Jämfört med att köpa Er bil från den lokala handlaren så får Ni som kunder hos C4C.SE full access till hela vårt nätverk World Wide för att finna rätt fordon och support.

Öppetider

Vi har öppet Måndag-Fredag 10.00-18.00 samt Lördag 11.00-14.00. Övrigt tid har vi tidsbokning 7-dagar i veckan dygnet runt när kunden och vi har möjlighet att komma.

 

Copyright © All Rights Reserved